Gradnja

V septembru 2019 smo začeli z gradnjo nove stavbe dijaškega doma, saj zaradi prostorske stiske ne moremo nuditi strehe nad glavo vsem, ki bi jo nujno potrebovali, če se odločijo za šolanje na naši gimnaziji. Za gradnjo smo se močno zadolžili, zato smo veseli vsake vaše finančne podpore.

Naš projekt lahko podprete tudi z zahtevo  za namenitev dela dohodnine za donacije, kakor tudi neposredno z nakazilom na naš račun.

Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije

V skladu s 142. členom Zakona o dohodnini lahko vsak davčni zavezanec določi, za kaj se bo namenilo 0,5 % njegove dohodnine. V primeru, da tega ne stori, o tem odloči država. V naslednji povezavi je obrazec z navodili za izpolnjevanje. Zahtevo lahko oddate sami, lahko pa izpolnjeno posredujete nam in bomo to storili mi. Pomembno je, da se obrazec davčnemu organu odda do 31. decembra, saj davčni organ upošteva zahteve za določeno leto, če z njimi razpolaga na dan 31. decembra. (obrazec) Obrazec je potrebno oddati v papirnati in ne e-obliki.

Račun za donacije

Veseli bomo vsakega neposrednega nakazila. Podatki o našem računu, pa so naslednji:

Zavod sv. Frančiška Saleškega
Želimlje 46
1291 Škofljica
D. Š.: 18346308
IBAN: SI56 02010-0010152374
SWIFT/BIC: LJBASI2X
BANKA: NLB d.d.

NAMEN: DONACIJA ZA NOVOGRADNJO
SKLIC: 00 2908

Nakazilo preko mobilne aplikacije. Če plačujete s pomočjo spodnje QR kode (spodaj), ob nakazilu uredite samo še želeni znesek. Vnaprej je nastavljen znesek v višini 50 EUR, seveda ga pa lahko brez težave povečate ali zmanjšate. V vsakem primeru vam bomo zelo hvaležni.

Dodatne informacije: racunovodstvo@zelimlje.si

Skip to content